NOW Sports

Κατηγορία: Συμπληρώματα Διατροφής για Αθλητές

Κατασκευαστής: NOW

 

Aν γυμνάζεστε περιστασιακά για να διατηρείστε σε φόρμα ή προπονείστε καθημερινά για να φτάσετε σε ένα υψηλό επίπεδο, ένα πράγμα παραμένει σταθερό. Η ανάγκη για αξιόπιστα προϊόντα που να βελτιώνουν την απόδοσή σας. Στη σειρά NOW Sports, θα βρείτε αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα που μπορείτε εύκολα να εμπιστευτείτε!

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η NOW Sports, έχει επικεντρωθεί σε αυτό που έχει καίρια σημασία. Προϊόντα που παρέχουν υγιή διατροφική υποστήριξη για την επίτευξη των αθλητικών στόχων που έχετε θέσει. Πολλά από τα προϊόντα της NOW Sports είναι απλές διατροφικές φόρμουλες με τη μορφή και τις ιδιότητες, που βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης της διατροφής. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της NOW Sports, προέρχονται από όλο τον κόσμο, και πολλά από αυτά είναι εμπορικά πατενταρισμένα μετά από σημαντική επιστημονική έρευνα. Όλα τα συστατικά των προϊόντων της NOW Sports, ελέγχονται και αναλύονται στα εσωτερικά εργαστήρια της NOW, για να διασφαλίζεται όχι μόνο η ταυτότητά τους αλλά και η απουσία τυχόν προσμίξεων.

Αν είστε ένας αθλητής που αναζητά μία αξιόπιστη σειρά προϊόντων αθλητικής διατροφής, τόσο δυνατή όσο εσείς, τότε την έχετε βρει!

Aνώτερη γνώση και τεχνολογία ισούται με ανώτερα αποτελέσματα

Η NOW κινείται σ’ ένα μεγάλο εύρος, ώστε να διασφαλίζονται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας των συστατικών της.

Οι προμηθευτές της NOW, είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ποιότητας που έχει θέσει η εταιρεία, και όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες ελέγχονται για την ταυτότητά τους πριν γίνουν αποδεκτές. Τα συστατικά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, επιστρέφονται στον προμηθευτή, χωρίς καμία εξαίρεση.

Τα συμπληρώματά της NOW Sports, υπόκεινται σε δοκιμές με τη χρήση των πιο σύγχρονων αναλυτικών οργάνων, όπως της μεθόδου αέριας (GC) και υγρής χρωματογραφίας υψηλής απόδοσης (HPLC), της μεθόδου υπερύθρου με μετασχηματισμό Fourier (FTIR), κ.α. Επιπλέον, η NOW υποβάλλει τα προϊόντα της, σε εργαστηριακό έλεγχο από ανεξάρτητο φορέα, προκειμένου να πιστοποιηθεί η ασφάλεια και η ποιότητα. Επίσης, παρέχει την πλήρη γνωστοποίηση των συστατικών της σε κάθε ετικέτα.

Τα εργαστήρια της εταιρίας έχουν αναπτύξει μία νέα μέθοδο ανίχνευσης, που της επιτρέπει να εντοπίζει τυχόν προσμίξεις, όπως αναβολικά, ανδρογόνα και στεροειδή απώλειας βάρους. Επιπλέον, η NOW πραγματοποιεί πρόσθετους ελέγχους για να διασφαλίζεται η απουσία μελαμίνης και παράνομων αγγειοδιασταλτικών ουσιών (ΕD).

Η ΝΟW πιστεύει, ακράδαντα, ότι τα φυσικά προϊόντα είναι τα καλύτερα. Τα φυσικά συστατικά είναι πιο εύκολο να απορροφηθούν και να αξιοποιηθούν από τον οργανισμό, και παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, είναι πιο υγιεινά από τα συνθετικά συστατικά. Τα προϊόντα της σειράς NOW Sports δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρώματα, άλλα πρόσθετα ή συντηρητικά.

Η ΝΟW χρησιμοποιεί ένα εξονυχιστικό πρόγραμμα εντοπισμού των αλλεργιογόνων συστατικών για την αποφυγή της “διασταυρούμενης επιμόλυνσης” κατά τη διαδικασία παραγωγής. Τα περισσότερα από τα προϊόντα της εταιρίας είναι χωρίς γλουτένη, εντούτοις όσα από αυτά περιέχουν ίχνη γλουτένης είναι σαφώς ταυτοποιημένα. Επιπλέον, όλες οι ετικέτες των προϊόντων της, περιέχουν τη βοηθητική ένδειξη "Free οf" ώστε να εντοπίζεται γρήγορα και εύκολα η αλλεργιογόνο δράση του κάθε σκευάσματος.

 

 

 
Ρωτήστε μας για αυτό το προϊον

Σχόλια

Προτεινόμενα Προϊόντα

Τελευταία νέα

Βιταμίνες και Συμπληρώματα

4 φυσικά συμπληρώματα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τo προσδόκιμο ζωής και να θωρακίσουν την υγεία σας.

της Deborah Mitchell

Περισσότερα...

Βιταμίνες και Συμπληρώματα

Φυσικός συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής που θα μπορούσε να βοηθήσει στη σκλήρυνση κατά πλάκας.

της Deborah Mitchell

Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφεία στην Αθήνα

Γραφεία στα Ιωάννινα

Περιήγηση στη NOW

Home
1) Λ. Συγγρού 223, 171 21 Αθήνα
Phone
1) +30 210 802 7880
2) +30 26510 31077
new map