Ιδιωτική Ετικέτα

H JMN Pharmaceutical είναι μία ελληνική εταιρεία που εξειδικεύεται επί σειρά ετών στην παρασκευή και την κυκλοφορία συμπληρωμάτων διατροφής.
Σχεδιασμένα αποκλειστικά από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, οι φόρμουλες της JMN στηρίζονται στη φιλοσοφία ενός παρεχόμενου προϊόντος, υψηλής ποιότητας, με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των ενεργών συστατικών σε ανταγωνιστική τιμή. Επί πρόσθετα, η συνεργασία της εταιρείας με τους μεγαλύτερους παρασκευαστές του εξωτερικού υπογράφει τα υψηλά επίπεδα ποιότητας των προϊόντων της.

Η πολυετής εμπειρία της JMN εγγυάται την προσφορά υπηρεσιών ιδιωτικής ετικέτας υψηλού επιπέδου. H JMN αναλαμβάνει κάθε έργο από τη σύσταση του κωδικολογίου σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη έως την ανάπτυξη ττης εμπορικής επωνυμίας (brand name) και τη δημιουργία τελικού προϊόντος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα Ορθών Βιομηχανικών Πρακτικών (GMP/Good Manufacturing Practices). 

Η υπηρεσία ιδιωτικής ετικέτας μπορεί να προσφέρει προϊόντα με προσωπική ταυτότητα καθώς και ευέλικτες λύσεις που επικεντρώνονται στις ακόλουθες μορφές:

  • Πόσιμα διαλύματα
  • Αναβράζοντα δισκία σε σωληνάρια
  • Μασσώμενα δισκία σε γυάλινο μπουκάλι
  • Μαλακές και σκληρές κάψουλες σε γυάλινο μπουκάλι

Η επιτυχία του εκάστοτε προϊόντος στηρίζεται στην ύπαρξη άρτια εξειδικευμένου προσωπικού και συνεργατών της JMN, το οποίο περιλαμβάνει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, εγκριτικών/ρυθμιστικών υποθέσεων, σχεδιασμού και εικαστικής επιμέλειας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφεία στην Αθήνα

Γραφεία στα Ιωάννινα

Περιήγηση στη NOW

Home
1) Λ. Συγγρού 223, 171 21 Αθήνα
Phone
1) +30 210 802 7880
2) +30 26510 31077
new map