• NOW Foods, Συμπληρώματα Διατροφής

  H NOW Foods είναι μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις παρασκευάστρια φυσικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, με ηγετική θέση στους τομείς της διατροφικής επιστήμης και των μεθόδων ανάπτυξης. Παράγει πάνω από 1600 σκευάσματα, μεταξύ των οποίων συμπληρώματα διατροφής, φυσικές τροφές, συμπληρώματα για αθλητές, αποστάγματα βοτάνων, αιθέρια έλαια, φυσικά γλυκαντικά και εξοπλισμό καταστημάτων με συναφή είδη.

  Περισσότερα...

 • NOW Sports, Αθλητική Διατροφή

  Aν γυμνάζεστε περιστασιακά για να διατηρείστε σε φόρμα ή προπονείστε καθημερινά για να φτάσετε σε ένα υψηλό επίπεδο, ένα πράγμα παραμένει σταθερό. Η ανάγκη για αξιόπιστα προϊόντα που να βελτιώνουν την απόδοσή σας. Στη σειρά NOW Sports θα βρείτε εξειδικευμένα προϊόντα και καθαρές διατροφικές φόρμουλες, που θα καλύψουν τις υψηλές διατροφικές σας ανάγκες σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της αθλητικής διατροφής.

  Περισσότερα...

 • NOW Pets, Συμπληρώματα Διατροφής

  Η σειρά ΝOW Pets, δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την υγεία του κατοικιδίου σας, τη δομή και λειτουργία των αρθρώσεων, την εύρρυθμη λειτουργία του καρδιαγγειακού και του ανοσοποιητικού συστήματος, την ευεξία και τη διατήρηση του λαμπερού τριχώματος. Η ΝOW Pets επιλέγει συστατικά και συνδυασμούς συστατικών με βάση τις συστάσεις της καταξιωμένης κτηνιάτρου Δρ. B. Royal, και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κλινικές έρευνες.

  Περισσότερα...

 • NOW Real Food, Φυσικές Τροφές

  Ένας υγιεινός τρόπος ζωής βασίζεται σε μία διατροφή πλούσια σε αγνές, θρεπτικές και φυσικές τροφές. H NOW Real Food προσφέρει μία πλήρη σειρά από πράσινα τρόφιμα, άλευρα, γλυκαντικά και προϊόντα χωρίς γλουτένη. Όλα τα τρόφιμα είναι απαλλαγμένα από τεχνητά χρώματα, αρώματα και πρόσθετα συντηρητικά. Η σειρά NOW Real Food παράγεται σύμφωνα με τις υψηλότερες ποιοτικές απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων.

  Περισσότερα...

 • NOW Solutions, Προσωπική Φροντίδα

  Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρήσει την υγεία και την ελκυστικότητά του. Αν αντιμετωπίζετε αναπόφευκτα σημάδια γήρανσης ή αφυδάτωσης, η σειρά περιποίησης NOW Solutions σας παρέχει κάτι μοναδικό. Οι επιστημονικές φόρμουλες που διαθέτει χάρη στα κλινικά δοκιμασμένα συστατικά της, επαναφέρουν την ελαστικότητα και τη νεανική εμφάνιση του δέρματος με τον πλέον φυσικό τρόπο!

  Περισσότερα...

 • ΝΑΤURA VITA, Συμπληρώματα Διατροφής

  Το νέο υδρολυμένο κολλαγόνο της NATURA VITA™ είναι μία μοναδική φόρμουλα κολλαγόνου υψηλής συγκέντρωσης με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C, χαλκό, ψευδάργυρο, εκχύλισμα στέβια και υπέροχη γεύση μάνγκο. Το NATURA VITA™ Collagen γεμίζει και λιπαίνει τις αρθρώσεις και τους χόνδρους, δυναμώνει τα μαλλιά, βοηθά το δέρμα να αποκτήσει την ελαστικότητά του και διατηρεί τα νύχια εύκαμπτα και ανθεκτικά.

  Περισσότερα...

 • NATURA VITA, Συμπληρώματα Διατροφής

  Τα αναβράζοντα δισκία της NATURA VITA™ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών που κυμαίνεται από μία απλή βιταμίνη C έως μία διατροφική φόρμουλα για την ενίσχυση των οστών ή την ενυδάτωση του οργανισμού. Τα εν λόγω προϊόντα είναι οικονομικά, ποιοτικά, εύκολα κατά τη χρήση και τη μεταφορά τους, με υπέροχες γεύσεις που καλύπτουν όλες τις διατροφικές ανάγκες και υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή!

  Περισσότερα...

 • LIFEPLAN, Συμπληρώματα Διατροφής

  Τα τελευταία 32 χρόνια, η Lifeplan αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής της Μ. Βρετανίας. Σήμερα, η εταιρία παρέχει περισσότερα από 280 προϊόντα, τα οποία εξάγονται σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της Lifeplan καλύπτουν όλες τις ανάγκες, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Είναι αποτελεσματικά, με εξαιρετική θρεπτική αξία και θα τα βρείτε σε πολύ λογική τιμή!

  Περισσότερα...

 

 

Join Molecular Nutritions

Η JMN Pharmaceutical είναι μία Ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και ευρύτερα στο χώρο της υγείας και του εύ ζην. Οι κυριότερες δραστηριότητες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη, την εμπορική προώθηση και τη διανομή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καθώς επίσης και προϊόντων ειδικής διατροφής. Η JMN Pharmaceutical ιδρύθηκε το 2008 στα Ιωάννινα. Η ταχεία εξέλιξη της εταιρείας είχε ως αποτέλεσμα την επέκτασή της στη βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων (ΒΙ.ΠΕ.), όπου στεγάζονταν μέχρι τα τέλη του 2016 οι αποθήκες της, έκτασης 1.200 τ.μ. Εν συνεχεία, οι αποθήκες μεταφέρθηκαν στην περιοχή του Ασπροπύργου στην Αττική, όπου στεγάζονται μέχρι σήμερα. Η λογιστική βάση και το τμήμα παραγγελιών της εταιρείας παραμένουν στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Το 2008, στην Αθήνα, προστίθεται στο δυναμικό της εταιρίας το τμήμα πωλήσεων, υπεύθυνο για την προώθηση των προϊόντων σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής, τόσο εντός Ελλάδος όσο και στο εξωτερικό. Το 2014, συστάθηκε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στοχεύοντας στην παραγωγή προϊόντων με ιδιαίτερα ποιοτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Σήμερα η JMN Pharmaceutical δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

 

Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες της JMN Pharmaceutical στην Ελλάδα περιλαμβάνουν την εισαγωγή, εξαγωγή, διακίνηση και εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων, προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας και συμπληρωμάτων διατροφής. Η εταιρεία κατέχει τα δικαιώματα αποκλειστικής εμπορίας και διακίνησης των προϊόντων της NΟW σε Ελλάδα, Κύπρο και Κροατία. Σύμφωνα με το φορέα SPINSΤΜ, η ΝΟW είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα πωλήσεων συμπληρωμάτων διατροφής σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για μία αμερικάνικη εταιρεία, η οποία έχει αποδείξει έμπρακτα ότι παρασκευάζει ποιοτικά φυσικά προϊόντα όπως συμπληρώματα διατροφής, φυσικές τροφές, αθλητικά συμπληρώματα διατροφής, αποστάγματα βοτάνων, αιθέρια έλαια, φυσικά γλυκαντικά, καλλυντικά κ.α. ενώ, παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά την κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη.

Η τελευταία αποκλειστική συνεργασία της JMN Pharmaceutical, με την αγγλική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Lifeplan products, αποτελεί ένα εξελικτικό βήμα ιδιαίτερης σημασίας μιας και τα εν λόγω συμπληρώματα διατροφής πωλούνται αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, που ανήκει στην πολυεθνική Ahold-Delhaize, πρωτοπόρο στον τομέα του FMCG.

JMN Pharmaceutical, πέραν της ιδιότητάς της ως αποκλειστική αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού διαθέτει ταυτόχρονα, μια σειρά προϊόντων με το δικό της brand name, με πρωτοποριακές φόρμουλες, σχεδιασμένες αποκλειστικά από το R & D τμήμα της εταιρείας. Τα συγκεκριμένα προϊόντα πωλούνται τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία.

Μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα:

 • NATURA VITA Collagen w/ Hyaluronic Acid
 • NATURA VITA Nuts & Snacks
 • ΝΑΤURA VITA Dietary Supplements

 

Υπηρεσίες - Εγκαταστάσεις

Η JMN Pharmaceutical παραμένει προσηλωμένη μέχρι σήμερα σε όλες τις αξίες που έθεσε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της. Οι υπηρεσίες που παρέχει, περιλαμβάνουν τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των προϊόντων και την αποτελεσματικότητά τους για όσους τα έχουν ανάγκη. Η λεπτομερής επιθεώρηση και οι επιστημονικά επικυρωμένες ημερομηνίες λήξης, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων από την πρώτη ημέρα αποθήκευσης. Οι εγκαταστάσεις που στεγάζουν τις αποθήκες της εταιρείας, υπερβαίνουν τις οδηγίες περί αποθήκευσης τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν μονάδες για έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, οι οποίες λειτουργούν επιπλέον τη νύχτα, για να αποφεύγονται οι μεταβολές που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων. Η JMN Pharmaceutical έχει λάβει την Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας, κατά ISO 9001, και η επαναξιολόγησή της λαμβάνει χώρα ετησίως, σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001.

 

Στόχοι

Σκοπός της JMN Pharmaceutical, είναι αφενός η καινοτομία και αφετέρου η σύναψη συμφωνιών συνεργασίας με νέες εταιρείες υψηλού επιστημονικού κύρους. Επίσης, κύριο μέλημά της αποτελεί η συνεχής ανανέωση των προϊόντων της με σύγχρονα και πρωτοποριακά προϊόντα. Σε ένα διεθνές οικονομικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την αλλαγή νοοτροπίας των πελατών, η ζήτηση για προϊόντα που έχουν υποβληθεί στους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους ολοένα και αυξάνεται. Πλέον, ο εκάστοτε πελάτης αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην:

 • ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων,
 • αλματώδη αύξηση του ανταγωνισμού, καθώς και
 • στην ευκολία διακίνησης των προϊόντων ανάμεσα στις χώρες.

Παρά τη σημερινή οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, η JMN Pharmaceutical, συνεχίζει να παρασκευάζει όλο και περισσότερα προϊόντα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, χωρίς καμία έκπτωση στην προσήλωση και τη συνέπεια που τη χαρακτηρίζει.

 

Αξίες

Μια από τις πιο βασικές αρχές της JMN Pharmaceutical είναι η συνέπεια προς τους πελάτες και συνεργάτες της. Ως εκ τούτου, η εταιρεία δεσμεύεται και υπόσχεται:
 

 • Συνεχή επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο.
 • Διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας.
 • Άριστες προσωπικές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες όσο και με τους εταίρους της.
 • Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό της.

 

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η JMN Pharmaceutical αποτελεί μια εταιρεία που πληροί όλες εκείνες τις προδιαγραφές, ώστε να χαρακτηρίζεται ως πρότυπο σημαντικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η οικονομική διαφάνεια, η εναρμόνιση με τα εθνικά και διεθνή λογιστικά πρότυπα καθώς και οι πρωτοβουλίες των τμημάτων πώλησης, αποτελούν εχέγγυα τήρησης των κανόνων ορθής πρακτικής, σύμφωνα με τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως υπερέχουν σημαντικά σε σχέση με τα προκαθορισμένα πρότυπα της νομοθεσίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφεία στην Αθήνα

Γραφεία στα Ιωάννινα

Περιήγηση στη NOW

Home
1) Λ. Συγγρού 223, 171 21 Αθήνα
Phone
1) +30 210 802 7880
2) +30 26510 31077
new map