NOW Pets

Κατηγορία: Συμπληρώματα Διατροφής για Κατοικίδια Ζώα

Κατασκευαστής: NOW

Η σειρά συμπληρωμάτων NOW Pets, δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την υγεία του κατοικιδίου σας και να προάγει την ευημερία του. Η σύνθεση των συμπληρωμάτων έγινε υπό την καθοδήγηση της Δρ. Barbara Royal, καταξιωμένης επιστήμονος, κτηνιάτρου, πιστοποιημένης βοηθού κτηνιάτρου που εξειδικεύεται στον χώρο της ολιστικής περίθαλψης ζώων. Η σειρά συμπληρωμάτων NOW Pets διαθέτει προϊόντα που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για την αντιμετώπιση των πιο κοινών προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία των κατοικιδίων. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η NOW επιμελήθηκε με όμοια προσοχή και φροντίδα τα συγκεκριμένα προϊόντα όπως τα αντίστοιχα που απευθύνονται στον άνθρωπο, σε επίπεδο ποιότητας και λεπτομέρειας.

Η σειρά συμπληρωμάτων ΝOW Pets, δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την υγεία του κατοικιδίου σας, καλύπτοντας πολλαπλές ανάγκες. Τα προϊόντα της εν λόγω σειράς ενισχύουν την εύρρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη δομή και λειτουργία των αρθρώσεων, την καρδιαγγειακή λειτουργία, την ευεξία, τη διατήρηση του λαμπερού τριχώματος και πολλά άλλα. Η NOW επιλέγει συστατικά και συνδυασμούς συστατικών με βάση τις συστάσεις της Δρ. B. Royal, και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κλινικές έρευνες.

Με ενεργή δράση στον τομέα της παραγωγής, που μετράει πάνω από 45 χρόνια, η εταιρία NOW - μητρική εταιρία της NOW Pets - είναι μία από τις πιο παλιές και καταξιωμένες εταιρίες στον χώρο της βιομηχανίας φυσικών προϊόντων. Διαθέτει συμπληρώματα, φυσικά προϊόντα, προϊόντα διατροφής για αθλητές και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Η τεχνογνωσία της σε επίπεδο φυσικών προϊόντων και συστατικών, αλλά και η πρόσβαση που έχει σε αλυσίδες εφοδιασμού φυσικών πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας, καθιστούν τη NOW «φυσικά» κατάλληλη, όσον αφορά στην άριστη διατροφή των κατοικίδιων.

NOW Pets - Συμπληρώματα άριστης ποιότητας για την καλύτερη δυνατή υγεία των κατοικίδιων

Η NOW Pets δημιουργεί συμπληρώματα άριστης ποιότητας για κατοικίδια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια, όπως ακριβώς κάνει και στα προϊόντα που απευθύνονται σε ανθρώπους. Από το στάδιο του εφοδιασμού με συστατικά υψηλής ποιότητας ως το στάδιο του ελέγχου της διαδικασίας παραγωγής, κάθε σκεύασμα που προορίζεται για τη φροντίδα του κατοικιδίου, υποβάλλεται, σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων και τις Ορθές Πρακτικές Παραγωγής (FDA-GMP), στους ίδιους ενδελεχείς ποιοτικούς ελέγχους με τα αντίστοιχα σκευάσματα που απευθύνονται στον άνθρωπο.

Πρώτες Ύλες

Σε όλη τη διάρκεια της 45ετούς διαδρομής της στον τομέα της παραγωγής συμπληρωμάτων, η ΝΟW έχει συνάψει γερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους καλύτερους προμηθευτές προϊόντων και πρώτων υλών. Κατά συνέπεια φροντίζει να αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη σχέση προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα NOW Pets παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά ανώτερης ποιότητας. Δεν κάνει οικονομία σε χρήμα ούτε προμηθεύεται διαφορετικές πρώτες ύλες για τα προϊόντα που προορίζονται για κατοικίδια. Κατανοεί πλήρως ότι αντιμετωπίζετε το κατοικίδιό σας σαν ισότιμο μέλος της οικογένειάς σας και, συνεπώς, τα συμπληρώματα που προορίζονται για το ίδιο πρέπει να είναι όσο ποιοτικά και ασφαλή είναι και τα δικά σας.

Έλεγχος και δοκιμή

Η αρχή που διέπει τον τομέα της βιομηχανίας NOW αφορά στην υποβολή όλων των προϊόντων σε λεπτομερείς ελέγχους. Τα σκευάσματα που προορίζονται για κατοικίδια δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Διενεργούνται διεξοδικοί έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα, η δραστικότητα, η καθαρότητα και η ασφάλεια. Η εταιρεία ελέγχει τις πρώτες ύλες πριν προχωρήσει στο στάδιο της παραγωγής. Επιπλέον, ελέγχει τον συνδυασμό των συστατικών που χρησιμοποιεί ώστε να εξασφαλίσει τις σωστές αναλογίες και την κατάλληλη ισχύ. Κατόπιν, εξετάζει εκ νέου το τελικό προϊόν ως προς την ισχύ, καθαρότητα και ασφάλεια προκειμένου να διασφαλίσει πως η κάθε παρτίδα παραγωγής πληροί τις προϋποθέσεις σε επίπεδο ποιότητας. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο, διεξάγει αλλεπάλληλους ελέγχους για την εξασφάλιση των καλύτερων συμπληρωμάτων για το κατοικίδιό σας.

Επί σειρά ετών η NOW συνεργάζεται με κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της υγείας με σκοπό την παραγωγή και διάθεση μοναδικών προϊόντων στην αγορά. Η σειρά NOW Pets δεν θα μπορούσε, φυσικά, να αποτελεί εξαίρεση. Το γεγονός ότι μία από τις κορυφαίες επιστήμονες στον χώρο της ολιστικής κτηνιατρικής, η Δρ. Barbara Royal, της παρέχει συμβουλές και την καθοδηγεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής των συμπληρωμάτων για κατοικίδια, αποτελεί για την NOW ιδιαίτερη τιμή. H Δρ. Barbara Royal έχει συνεργαστεί στενά με τη NOW Pets προκειμένου να διασφαλίσει την καταλληλότητα των προϊόντων της ως προς την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων υγείας που συναντά ως κτηνίατρος καθημερινά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη Δρ. Barbara Royal και το Κέντρο Περίθαλψης για Κατοικίδια, Royal, εδώ: http://www.royaltreatmentveterinarycenter.com


Πιστοποίηση Ποιότητας

Η NOW Pets έχει λάβει την πιστοποίηση ποιότητας από τη NASC - Διεθνής Επιτροπή για τα Συμπληρώματα Ζώων. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που προστατεύει και ενισχύει την ακεραιότητα της βιομηχανίας φυσικών προϊόντων για ζώα, προάγοντας την ευημερία των ζώων που δεν ανήκουν στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα, οι ιδιοκτήτες των οποίων τούς χορηγούν συμπληρώματα. Σε αγαστή συνεργασία με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων καθώς και με παραγωγούς φυσικών συμπληρωμάτων για ζώα, που δείχνουν την απαιτούμενη αφοσίωση στο έργο τους, μεριμνούν από κοινού, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των εν λόγω προϊόντων. Τα προϊόντα της σειράς NOW Pets έχουν το προνόμιο να φέρουν τοσήμα ποιότητας της NASC.

 

 
Ρωτήστε μας για αυτό το προϊον

Σχόλια

Προτεινόμενα Προϊόντα

Τελευταία νέα

Βιταμίνες και Συμπληρώματα

4 φυσικά συμπληρώματα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τo προσδόκιμο ζωής και να θωρακίσουν την υγεία σας.

της Deborah Mitchell

Περισσότερα...

Βιταμίνες και Συμπληρώματα

Φυσικός συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής που θα μπορούσε να βοηθήσει στη σκλήρυνση κατά πλάκας.

της Deborah Mitchell

Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφεία στην Αθήνα

Γραφεία στα Ιωάννινα

Περιήγηση στη NOW

Home
1) Λ. Συγγρού 223, 171 21 Αθήνα
Phone
1) +30 210 802 7880
2) +30 26510 31077
new map