NOW Foods

Κατηγορία: Συμπληρώματα Διατροφής

Κατασκευαστής: NOW

 

H NOW είναι μία βραβευμένη παρασκευάστρια συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων φυτοθεραπείας και φυσικών τροφίμων. Τα τελευταία σαράντα οκτώ χρόνια, η NOW έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο, τη διάθεση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές. Σήμερα, η NOW αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε πωλήσεις στα καταστήματα ειδών υγιεινής διατροφής. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, η φιλοσοφία της εταιρίας έχει παραμένει ίδια. "Η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που παροτρύνουν τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής".

 • Πελατοκεντρική προσέγγιση με γνώμονα την πληροφόρηση 
  Η NOW πιστεύει ότι τα προϊόντα, oι υπηρεσίες της, καθώς και οι αποφάσεις της, θα πρέπει να υποκινούνται, κυρίως, από τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Η φιλοσοφία της NOW βασίζεται στην ακριβή ενημέρωση και επομένως, δίνει ιδιαίτερη σημασία στη γνώση και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.
 • Προσανατολισμός στην ποιότητα και την αξία των προϊόντων
  Ενεργώντας προς το συμφέρον των πελατών της, η NOW προσπαθεί να παράγει τα ποιοτικότερα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Προτεραιότητα της NOW είναι η διατήρηση των προϊόντων της σε πολύ προσιτές τιμές, καλλιεργώντας τη συνείδηση των υπαλλήλων της ώστε να κατευθύνουν το κόστος χαμηλότερα.
 • Το "φυσικό" είναι το καλύτερο 
  Η NOW είναι πεπεισμένη, ότι τα φυσικά συστατικά είναι ποιοτικότερα και περισσότερο βιοδιαθέσιμα από τα συνθετικά, καθώς λειτουργούν σε αρμονία με τη φυσική χημεία του ανθρώπινου οργανισμού. Ως εκ τούτου, στο μέτρο του δυνατού, η NOW προσπαθεί να παρέχει προϊόντα που περιέχουν φυσικά συστατικά, διότι είναι τα καλύτερα για τους πελάτες της.

 

Η ΝΟW χρησιμοποιεί για την παρασκευή των προϊόντων της, τέσσερις διαφορετικές παραμέτρους προκειμένου να εξασφαλίσει τα συστατικά εκείνα που ανταποκρίνονται στον όρο "φυσικό" προϊόν.

 • Θέτει ειδικούς κανόνες και προϋποθέσεις σε όλους τους προμηθευτές πρώτων υλών παραγωγής. Δεν επιτρέπει ακτινοβολημένες ύλες.
 • Δοκιμάζει και ανιχνεύει τις συνθετικές ορμόνες, τα στεροειδή, άλλες προσμίξεις ή πατενταρισμένες μορφές φυτικών προϊόντων ή μη φυσικών βιταμινών, σε σύγχρονα αναλυτικά εργαστήρια, με μία πλήρη σειρά προηγμένων δοκιμαστικών οργάνων.
 • Κατέχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο των βασικών προμηθευτών της, προκειμένου να διασφαλίσει την απαγόρευση εισερχόμενων ακατάλληλων συστατικών.
 • Ερευνά τα μέσα παραγωγής και επεξεργασίας των συστατικών που εισέρχονται στις μονάδες παραγωγής της. Πολλές σημαντικές λεπτομέρειες δεν παρέχονται στο πιστοποιητικό ανάλυσης (COA) όλων των εισερχόμενων ακατέργαστων συστατικών. Η NOW, στο μέτρο του δυνατού, απαιτεί από τους προμηθευτές της, τη χρήση ασφαλών και φυσικών διαλυτών κατά τη διαδικασία εκχύλισης όλων των συστατικών, ενώ απαγορεύει την διάθεση εκείνων που δεν θα χρησιμοποιούσε η ίδια κατά τη μέθοδο επεξεργασίας.

 

Η ΝΟW εξασφαλίζει την άριστη επικοινωνία με τους προμηθευτές της, ώστε να χρησιμοποιούν κοινές φυσικές μεθόδους επεξεργασίας στις μονάδες παραγωγής τους. Η διαδικασία επεξεργασίας των συστατικών περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την αφυδάτωση, την ξήρανση, το φιλτράρισμα, την ψυχρή έκθλιψη ή πίεση εν ψυχρώ, τη λείανση, τον τεμαχισμό, τη φυσική άντληση νερού / αλκοόλης, το καβούρδισμα, τη θέρμανση, τον ατμό αποστείρωσης, τις επεξεργασίες ενζύμων, τη ζύμωση, την υδρόλυση, την εκχύλιση με φυσικούς διαλύτες, την πίεση έκθλιψης (ελαίων), τον ατμό απόσταξης, την υπερκρίσιμη εκχύλιση CO2 (SCE), το ψήσιμο, την ανάμειξη, το διαχωρισμό, την κοπή, την εξάτμιση, το πάγωμα, τη σαπωνοποίηση (φυσικών ελαίων για χρήση σε σαπούνια) κ.α.

Η ΝΟW εντοπίζει και επιλέγει τους προμηθευτές που τηρούν τα δικά της πρότυπα συστημάτων ασφάλειας και ποιότητας, όπως η σωστή διαχείριση τοξικότητας και αλλεργιογόνου δράσης ορισμένων συστατικών, η χρήση δικαίων εμπορικών πρακτικών (υπεύθυνη διάθεση συστατικών από συνεταιριστικό περιβάλλον εργασίας του τρίτου κόσμου με δίκαιες αμοιβές), η πιστοποίηση μη δοκιμών σε ζώα, ο σεβασμός των απειλούμενων φυτών και ιδιαιτέρως της λίστας των συστατικών που υπάγονται στη συνθήκη για την ελεγχόμενη βιοδιασπασιμότητα των επιφανειοδραστικών ουσιών και τη φιλικότητά τους στο περιβάλλον, η χρήση οικολογικών συσκευασιών κ.α. Η NOW χρησιμοποιεί φυσικά ταυτοποιημένα συστατικά διότι αρκετά από αυτά είναι δύσκολο να εξαχθούν, καθώς η ζήτησή τους απειλείται με άμεση εξαφάνιση.  Για το λόγο αυτό, επιλέγει να χρησιμοποιεί μόνο ταυτοποιημένα συστατικά, τα οποία ταιριάζουν ακριβώς με τη χημεία του κάθε φυσικού συστατικού.

Στη NOW, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι τα φυσικά προϊόντα είναι πιο ασφαλή και  αποτελεσματικά σε σχέση με τα προϊόντα που κατασκευάζονται από υλικά που δεν υπάρχουν στη φύση. Έχουμε πλήρη γνώση του κινδύνου που συνδέεται με τη χρήση συνθετικών συστατικών, γι' αυτό η εταιρία παρέχει στους πελάτες της, προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία λειτουργούν σε αρμονία με τη φυσική χημεία του σώματος.

Επιστημονική Τεχνογνωσία

Oι έμπειροι επαγγελματίες και το τεχνικό προσωπικό της, διαμορφώνουν ώστε τα προϊόντα της NOW να είναι μέγιστης ποιότητας. Η NOW διαθέτει μία ομάδα βιοχημικών, χημικών, διατροφολόγων και τεχνολόγων τροφίμων, οι οποίοι εξετάζουν τις νέες βιοχημικές και διατροφικές παραμέτρους, ώστε τα προϊόντα της να είναι αποτελεσματικά για την προβλεπόμενη χρήση. Η δομή λειτουργίας και οι απαιτήσεις της ΝΟW, βασίζoνται σε νέα επιστημονικά δεδομένα για τα δραστικά συστατικά και το θρεπτικό περιεχόμενο των προϊόντων της. Η δοσολογία βασίζεται στις πιο πρόσφατες κλινικές μελέτες και άλλα δημοσιευμένα στοιχεία. Οι σύγχρονες φόρμουλες της NOW είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες της υγείας, βασισμένες σε κλινικές μελέτες και άλλες εργαστηριακές μελέτες που διεξάγονται για τα συστατικά και τις διάφορες μορφές τους. Tα προϊόντα της NOW δοκιμάζονται συνεχώς σε κλινικές μελέτες, οι οποίες διεξάγονται από κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σε άλλα μέρη του κόσμου.

GMP (Good Manufacturing Practice) Διασφάλιση καλής ποιότητας.

Η GMP πιστοποίηση των προϊόντων της ΝΟW, περιλαμβάνει τις τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας της εταιρίας, την κατάρτιση των εργαζομένων, τις προδιαγραφές των προϊόντων, την ημερομηνία λήξης, τις πιστοποιήσεις πώλησης και πολλά άλλα. Οι τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας περιλαμβάνουν τη δειγματοληψία και τη δοκιμή των εισερχόμενων υλικών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της NOW, την επιθεώρηση των διαδικασιών παραγωγής και τη δοκιμή των τελικών προϊόντων σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές. Οι δοκιμές περιλαμβάνουν την οργανοληπτική αξιολόγηση (ανθρώπινες αισθήσεις, όπως η όραση, η γεύση και η όσφρηση), τις φυσικές δοκιμές των δισκίων, τη χημική ταυτότητα των συστατικών, τη δραστικότητα και τον έλεγχο μόλυνσης σε αναλυτικό εργαστήριο δοκιμών, και τις μικροβιολογικές δοκιμές στα μικροβιολογικά εργαστήρια της NOW.

 

 
Ρωτήστε μας για αυτό το προϊον

Σχόλια

Προτεινόμενα Προϊόντα

Τελευταία νέα

Βιταμίνες και Συμπληρώματα

4 φυσικά συμπληρώματα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τo προσδόκιμο ζωής και να θωρακίσουν την υγεία σας.

της Deborah Mitchell

Περισσότερα...

Βιταμίνες και Συμπληρώματα

Φυσικός συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής που θα μπορούσε να βοηθήσει στη σκλήρυνση κατά πλάκας.

της Deborah Mitchell

Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφεία στην Αθήνα

Γραφεία στα Ιωάννινα

Περιήγηση στη NOW

Home
1) Λ. Συγγρού 223, 171 21 Αθήνα
Phone
1) +30 210 802 7880
2) +30 26510 31077
new map